rase macam nak delete lahh blog SAMPAH ni !
soalan :

anda percaya dengan CINTA seseorang LELAKI padahal korang hanya kenal dy berbulan bulan dengan hanya anda menatap wajahnya di sekeping gambar, ber SMS , ber CALING CALING , ber MMS tetapi anda belum berjumpa dengan LELAKI tersebut dan LELAKI tersebut mengucapkan kat I LAP U LAHH . boleh percaya ke dgn keikhlasan laki tersebut ?

Sy butuh jawapan bg soalan ini ((:

trimas

kepada pemberi pemberi tag , maaf, ulang lagi maaf (: , buat mase ni ieyka hanya menjalankan kerja update mengupdate, hanya mengunakan HANDPHONE , TELEFON BIMBIT , bukan PUBLIC PHONE oke . so ieyka tk blh laa nk jawab tag tag anda skalian dan ambil award tuu, nanti ieyka amik oke, kepada penyumbang dan kepada pendatang dan kepada semua TERIMA KASIH diucapkan ;D

syok sendiri

*Jangan baca

yee waktu ini sy sungguh bosan, apa yang harus aq katekan disini ? dan apa motif entri ini ? sy juga tidak mengerti dan tidak faham motif sebenar, yee penyakit BOSAN TERLAMPAW telah menyerang diri ini pada ketika ini. yeahh someone pliss entertain me now, sy tidak mengerti apa y cuba sy smpaikan disini, sy juga tk mengerti apa sebenarnya berlaku, ini adalah disebabkan jari jemari ini y cuba ingin menyampaikan sesuatu tp tetap tidak berjaya, iya sy sudah mula MEREPEK disini , iye seorang loser sedang menunjukkan kebuduhanya disini dan semakin menyerlah kebodohanny apa bila iya cuba mengepost entri ini y sememangya entri ini seperti SAMPAH ! dan akhirnya seorang loser ini ingin cuba mengatakan sesuatu iaitu INI BELOG GWA, SUKA HATI , SESEDAP RASA GWA NAK POST ENTRI APA YANG GWA SUKE OKE ! DO I CARE ? TK SUKE SILA TEKAN ALT + F4 ! sekian terima kasih :)

maaf..eh tak.. sorry

maaf kerana belog ini seperti SAMPAH

Maaf kerana entri entri belog ini sangat menyampah bila di baca.

Maaf kerana sy bukan orang HOTT seperti anda untuk mengePOST entri entri y HOTT dan dapat feedback puluhan ribu komentar.

Maaf sy juga tk se famous anda yang mempunyai puluhan RATUS ribu juta FOLLOWERS !

Maaf kerana sy hanya insan biasa.

maaf sy juga bukan orang y sempurna di mata semua.

yeah maaf, sekali lagi maaf, ulang lagi MAAF !

*yeah satu lagi entri y membosankan telah diterbitkan.

luahan

*SILA JANGAN BACA ENTRI INI

oke ini entri khas buat MZ , MZ sila baca entri ini ! kalaw tk anda akan rasakan akibatny !

Oke dengan ini saya ingin mengatakan bahawa sa nya :

1. ye gwa macam tenga rinduu luu lahh :)
2. ye lu suke buat gwa jadi sawan ktwe + senyum mcm berokk bile layan luu lahh
3. ye lu buat gwa mcm jatoh hati kat lu lahh
4. ye lu buat gwa mcm syg gle kat lu lahh
5. ye gwa mmg ske tgk gmba lu pki bju biru y lu send kat gwa kemarin

*oke cukop 5 perkara tentang lu gwa cerita.

*eyy MZ lu tw tk gwa penat tangan taip bende ni smate mate nk buat entri pasal lu wahai bayiku.

*Oke gwa nk berterima kasih kt lu sbb gwa dh tk jd janda lg skrg , wehh kawan gwa dah ada laki lahh !*maaf mengedik seketika

*Oke gwa cume nk ckp tuu je pada lu MZ ! lu bace bende ni oke, kalaw tk gwa macam nk sepak sepak je muka lu laju laju :)

*Oke tamat lahh sudah cerita ini

*Sumpah gilee penat jari jemari gwa taip entri ni sebab gwa post entri ini gune mobile jee derr ! penat doe !

*Maaf ini hanya lahh luahan perasaan seorang perempuan yang bajett HOTT !

luserr !

oke sekarang 253a.m dan gwa masih tk blh tido , ape nak buat ? gwa dgn pantas kilat capai hp dan bukak fesbuk, ouhh sgt boring , org sume dok membuta, oke gwa off fesbuk.

Oke tetiba gwa terase mcm nk berbeloging , dan gwa tros sign in , dan teros buat post ini ,

Oke skg gwa tk d idea nk mengepos entry !

Dsini gwa cm nk ckp gwa TAK BOLEH TIDO ! bulshitt siakk, buduh ! masyaalah mencarot di pagi hari :)

*maaf entri ini sangat meluat apabila dibaca


P/s : ini quick apdate hanye mngunakan bayi sy iaitu HP gwa la derr !

kemunculan

hari terasa nak update belog lahh :)

perasaan

oke sangat sangat geram
shit la lu
guwa tk cari pasal ngn lu, lu orang ,
lu orang cari pasal ngn gwa.
lu memang bodoh
seperti tidak ade kepale otak,
kepale otak tidak berfungsi ehh der ?
lu, lu orang mulot cabol cakap pasal gwa
eyy memang gwa tk puas hati,
oke gwa memang benci tengok muke lu
gwa rase muke lu dah mcm muke pak mat tempeh
memang gwa menyirap teramat sangat !
podaa laa lu.
gwa tk hadap sangat kat lu oke !

*maaf, time untok meluahkan perasaan :)

malu tapi mau !

cerita pendek :)

oke, tadi pegi makan,
lepas mkn pegi level 3 bli air kotak sebab haos lagi !
dah beli, bayar.
oke turun balik tingkat 2, naik eskelator
ekskelator tenga jalan
oke pusing belakang , 
ade lelaki *hensemhttp://www.emocutez.com
dye senyum.
sy senyum balik
oke turun tingkat 1 , naik eskelator lagi
laki hensem tk naik esklater.
oke sy tengok dye jalan g kedai cermin matehttp://www.emocutez.com
dye tengok sy
sy tengok dye
dye tengok lagi, senyum lagi
sy tengok dye, senyum jugak
oke eskelater dah nak smpi bawah
tengok dy kali terakhir 
dye tengok jugak sambil senyum
oke dah smpi bawah
sy bilang kawanhttp://www.emocutez.com
omg laki tadi hensem.
kawan cakap sy gatal 
oke laki tadi memang hensem http://www.emocutez.com


may ALLAH bless u man !


p/s : saye bosan 
http://www.emocutez.com

wish

oke pagi jumaat ni
sy nak wish something
sebelom pegi ngaji jap lagi*setiap jumaat MPPG ade buat ngaji kat suraw
saye nak mintak satu bende .
pless tunaikan yee yah :)
*berharap

dear ayah.. ayah , boleh tk nak mintak something

hipokrit atau memilih ?

oke hipokrit atau memilih ?
akceli aq sendiri tk sure laa pasal tajok tuu oke, haha* sila lempang saye
oke entri kali ni nak bercerita pasal orang orang lelaki yang agak poyo 
bukan lelaki lelaki kat luar sane oke, kang ade aq kne boikot.
ni cerita berkenaan budak budak lelaki BEKAS sekolah aq dulu
yang penah sekolah dengan aq oke

oke , mase dulu sekolah sekolah
aq seorang yang agak poyo gile wehh, memang tersangat OBIT 
sila lihat gmbar di bawah

* ni geng yang suke ponteng kelas, kaki pusing satu skola.

oke memang tersangat poyo dan terase
tk hingin langsong nak tengok gmbar time skola.

oke time skola dulu aq tk de la famous mcm dato siti kan
yela sebab tk lawa berape lawa. muke ala ala skema mcm nak mintak pelampang !
memang lelakiLELAKI hensem MAHUPON tk HEMSEM, 
tk berminat langsong nak menegor apetah lagi nak ckp OI !
oke memang sy tk lawa, tk cun !
(akceli muke time skola berpimplePIMPLE kerana alergic oke kulit gwa!)
sume lelakiLELAKI yang agak agak berketerampilan *ayat skema
pade zamanZAMAN sekolah tk de hati langsong pade si NURUL ATIKAH BTE ALI !

oke setelah beberape taon tinggal kan sekolah
dan bertukar wajah begini


cantik kan ? anak ali memang cantik*sila muntah beramai ramai

oke setelah buat acc fessbukk 
ramai laa add meng add  terutamenye budak budak skola dulu.
lagi lagi LELAKIlelaki yang agak berketerampilan di sekolah dulu.

oke semua lebih kurang tk percaye yang gegurl kat atas tuu si ieyka yang dulu
comot, tk lawa, berpimple !

dan kebanyakan nye laki laki bekas skola aq dulu berkate

 soalan :"bersih muke ika skg"
jwpn : bersih r, wa cuci pakai klorok + sabon cuci jamban , asal lu nak gak ke pe !

soalan :"ni ika ke , comel jugak ika ni ekk"
jawapan : eyy lu baru taw ke pe, gwa taw gwa comel ! tk pyh byk ckp !

soalan :"ni ika dulu skola smkkm ke ? egt lagi tk kite satu skola dulu, 
nak no fon bole ?"
jawapan : ehh lu salah orang la der, dulu gwa sekolah pondok, 
caw caw sane ! salah orang !
nak no fon ?
oke sini guwa bagi lu satu penumbok baru lu dapat !

soalan :" ehh ni ika kee ? cntik awak skg, cute "
jawapan : mate lu bute ka pa smpi da tk kenal gwa, cute ? time kasih , time kasih !

soalan: ehh ika ke ni ? mcm tk caye jee 
jawapan : kalaw ika asal ? lu nak sain ke pe ?
kalaw nak meh sini guwa bagi !


oke tuu laa kebanyakan soalan cepumas yang diberikan oleh
laki laki yang agak BERKETERAMPILAN pade zaman skola aq dulu

mereka yang sangat hipokrit, dan sangat memilih untuk berkawan !
oke skg baru nak tegor tegor aq,
helo der, dulu korang dan korang sume sombong sangat
nak ckp OI , pon mcm tk kuase gitu kan
yela dulu aq poyo, sekarang tk oke !

n sorry aq tk suke nak layan korang korang yang dulu tk hingin nk kawan dengan aq !
buwekk
*anak anak jangan tiru aksi ini 





orang kata... tapi

orang kata...tapi

orang kate sy CATIK bile saye berkeadaan begini
*harap maaf sebab tk tutop aurat, huahua

TAPI orang kate saya tk lawa + ugly ugly girl 
bile saye berkeadaan begini 

orang kate saye rajin jike saye berkeadaan begini

TAPI orang kate saye pemalas + berat tulang pinggol ! kalaw saye macamni 

*asyek rajin online dengan blog jee 

orang kate saye sopan + ayu jike saye keadaan macam ni 
 

TAPI sangat tk senonoh bile saye dah jadi mcm ni
*yakksss, ( sekadar sukaSUKI)

orang kate saye budak baik kalaw saye mcm ni !

TAPI jadi bad girl + rude girl bile mcm ni 
*suke membuli orang

orang kate saye sangat bermurah hati bile saye mcm ni 

TAPI agak bongkak + menunjuk nunjuk bile dah mcm ni !

orang kate saye seorang yang suke sangat senyum

TAPI buruk rupe bile berkeadaan macam ni


oke bile da bosan , mcm ni laa jadi nye 
*syok sendiri

P/s : kekurangan idea nak mengepos entri

SMILE BABE :)

TO SHAKELLA



dear shakella.  i just want to remaind you, tha

contest lagi

oke nak join contest lagi
menang tk pon. haha
oke aq akceli suke juin juin dan menyebokkan diri
dekat contest contest orang 
hahhaa suke hati la kan.
name pong contest wat .
oke nak juin contest ni pulak :)

PHOTOGENIC
wahai mr/ms/mrs yg gorgeous lagi hot sexy n sumenyer lar .. tiday,im very gratefull to announce dat ... jengjengjeng ~!! saye anjurkn contest ,, amin2 , bersyukur kerna saye dah bersuka cite nyer jadi bek hati tuk anjurkn contest neh .. hikhikhik~!!
terms and condition:
1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)




5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org .[org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p
* copy paste 

 oke ni banner dye yaww !


*ni example oke
tuan yeyen ni


oke ni PHOTOGENIC kee ?
* ni si gedikss , 
  oke gmba ni , mate men pranan sket
ala ala flirting. hahhaa (perasan)
oke senyum ala ala malas sket, 



nak juin dan nak menyebokkan diri
tk, tk menang pon tk pee*ecehh

oke nak tag pade

selamat mencuba oke :)

paksaan !

oke ini paksaan dari kielala suroh gwa buat bende ni !
oke kiela demi kaw, aq buat taw !

Copy to your own blog, erase my answers, enter yours, and tag five people including the person who tagged you.Use the first letter of your name to answer each of the following questions.
They have to be real. Nothing made up! 

IF the person before you had the same first initial, you must use different answers.
You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. 

oke pilih R 

What is your name :
NURUL ATIKAH BTE ALI

A four Letter Word :
rude

A boy's Name :
ridzuan

A girl's Name :
rokiah ronggeng !:)

An occupation :
rrr

A colour :
RED

Something you'll wear :
rock JEANS *haaa ?

A type of food :
ROJAK 

Something found in the bathroom :
RACK tempat letak barang ! huahua 

A place :
RUMAH saye :)

A reason for being late :
rosak kereta ! *ayat terbalik

Something you'd shout :
RABAK sehh mate !

A movie title :
romeo & juliet

Something you drink :
ribena 

A musical group :
rihanna n the GENG *toink toink ^_^

An animal :
rabbit

A type of car :
i don noe oke 

A type of fruit :
rambutan laa !

Tagged:
sape sape jee oke yang berminat :)

nak habis on the job

oke ika dah nak habis on the job 11.june !
sobsob *sedih la sangat 
sedih babe, next week 
aq dah tk kan jejak kan kaki lagi 
kat MPPG ni !


okeh kat sini, saye menjalankan LI oke !

5 bulan oke kat menare nih, dah macam staff.
tk macam budak budak practikal oke.
oke laa prac sini
having fun (tipu)

oke aq jugak akan hilang kawan kawan kat sini
especeli 

ini budak !

oke si ika KECIK !dekat MPPG kiteorang ade gelaran oke..bese la budak famous la kan ! huahua
,kat sume department kiteorang pegi .oke aq dorang pngil ika BESAR, then si tudong black kaler tuu ika KECIK ! .akceli name kiteorang same then aq tinggi sket, dapat la gelaran ika BESAR, dye ika KECIK.
 oke , ika kecik ni baek lol .tapi agak gelabah sket laa .dye mcm tak tentu arah gitu laa , bile keje yang dye tk taw nak buat muke takot jee.hahhaa, oke ika, aq kutok kaw kat belog aq ! kaw tk boleh marah sebab ini belog aq oke ! tp dye baik laa akceli, rajin buat kje, asal ade call pngil pc rosak la ,ape laa, dye pegi,
tk macam aq oke, bile org col, aq ckp, oke oke nanti saye g, tunggu luse laa baru aq dtg betol pc dye. kahkah. oke aq memang pemalas, rajin online jee . gossip. makan . potpet.


oke aq jugak akan kehilangan dorang sume shida + PAH ! dorang prac jugak oke. same masok saing saing then habis pon saing saing. oke sume mesti tk kan jumpe lagi kan ! mesti sombong dengan aq kan nanti.

best laa dapat prac same same kan.
btw harap korang sucess laa, 
da kawin jgn lupe jempot oke .

dekat department IT also
kak mas, kak ila , cek hai, kak eja, cek midon, cek azrai.
also budak baru due orang tuu Nurul dengan Ameer !
kje rajin rajin oke . 

*practikal belom habis lagi da sebok say thank
nmpk sangat tk suke LI kat MPPG











:)

oke mood untok berblogging sekarang tengah memBUAK BUAK !

JELES

JELES !
oke aq jeles.

1. aq jeles bile tengok belog belog blogger lain
sume cun, belog dorang bling bling
belog dorang ramai follower, belog dorang ade cite gempak gempak
belog dorang meletop letop

*aq malas blog walking sebab tu tk de folower, 
sebab tu tk meletop letop mcm dorang !
bizi wook tk sempat terjah menerjah 

2. aq jeles bile orang len sume ade bestfrent yang best best !
aq tk de (tipu)

3. aq jeles bile terjah terjah belog orang sume letak
gamba si gula hati, si chenta hati , my heart laa, paru paru laa
wehh ! serious aq jeles tauk ! sebab aq tk de boipren !
rrggh

* aq tk de boipren sebab memilih (yeke) !
huahua, yela yang datang sume 
muke mcm tk cukop vitamin, mcm tk de zat BESI !

4. oke aq jeles bile ade orang pki gadget yang baek2 like a i phone ke
nikon camera ke, BLACKBERRY kee, PSP(saye nak PSP) !
jeles weh !

*masih belom mampu beli gadget gadget yang mahal mahal
sebab masih dalam tangungan ibu ibu + bapak bapak !
tunggu laa aq da kje nanti , 
hahha


oke saye betol betol jeles !

update

oke aq taw , aq taw.. taw ape ?
aq taw aq da lame tk mengapdate belog ni.
abeh da bersawang mawang , habok
oke lap lap sejejap (merepek)
done !

oke gwa taw gwa lame tk update belog gwa.
ala law gwa apdate pon sape nak bace an, tk de sape nak bace
gwa sorang jee bace, ngahahha
gwa bkan ape, tk apdate belog
lately bizi gilo oii
mengalahkan barack obama*betol ke eja
gilo puye bizi
pale wa memang dah bergegar, tension seyh
sebab wa nak kne siapkan laporan LATIHAN INDUSTRI
gwa memang seorang yang pemalas laa kan.
5 bulan gwa on the job
gwa asek skip je tak buat repot. gwa online jee kijo nye
orang rajin kan, bese laa.
gwa kne anta repot 2 minguu sebelom abes, sow
mase tk mencukupi bagi wa nak wat repot tu.
minguu lepas memang agak kusot, meracaw racaw sebab wat repot joo
gilo gwa ade 3 hari nak siapkan repot gwa
kne taip lebih 80m/s. keras tangan wook !

ekcerli gwa kne taip balik kje2 gwa selame gwa on the job
banyak gile siakk ! 5 bulan punye kje
memang masak r gwa taip, lagi format2 yang
nth ape2 gwa kne folow.
rggh

time buat repot
memang meracaw racaw laa, kahkah
bile gwa tk dapat buat ekot format2 dye gwa mesti
meracaw terjerit2, hentak2 ! gilo !
ika kecik says aq ade sake ! nghaha
sebab bile aq wat repot jee, jentel la , law gwa tk 
mengamok seprti HULK memang tk sah !

oke gwa saje nak meluahkan emosi yang lame terpendam ni kan
and akhirnya harini repot guwa siap!
tu jee gwa nak bagi taw :)



:)


yeah :)

big APPLE




bigAPPLE
wahh mengidam
nak donuts dye
lame tk makan

next week ade orang nak blanje saye big apple
yess !
pade tawfik maseh la yee
kaw da janji an nak blnje ?
da janji kne tunaikan kan oke !
hehhe

tkde title

ini fon saye, murah jee lol !
walaw murah, tetap menjadi pujaan hati

but i wish that 1days 
my baby ni akan bertukar 
like this !



nak sangat HP aq ade cystal crystal mcm gini
LALA ckp poyo sebab ade bling bling
aritu ade ternampak someone*tk kenal , ade hp bling bling like this
waa gerek gile seh  ! 

aritu drop satu kedai , mcm kedai accessories*betol ke eja ni ?
kdai tuu ade wat mcm diamond2 ni laa
tmpl sticker kat fon
wahh skli tnye harge nak buat
DAMN !
mahal gile !
tk jadi siahh nak buat !
*memang gilaks kalaw da pki bling bling !

wah , sape laa yang baik hati
nak buatkan hp sy jd cm kat atas tuu !
even hp saye hp murah , tp i still nak mcm gitu jugak ! :)

contest AKU DAN MAKANAN ITU

juin lagi contest ekkk
kali ni contest pasal makanan
disebab kan tadi aq tk dapat makan lunch sebab makcik tuu
tk buat ape yang aq ORDER !
geram betol, nak marah pon malas, tpkse laa tahan lapa wook smpi petang !

oke nak juin contest ni
sebab sukaSUKI,
kalaw menang lagi SUKASUKAsuki !
aq jumpe contest kat blog ni ! tekan ni !
ni banner dye
*sedapp kan that girl makan !

 rules / syaratnye!
mesti jd FOLLOWER ku (setia x setia tu lain citer)..

wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tuh, pastu link kan terus ke sini yer..=)

anta penyertaan korang 1 keping jer PIC okeyh. (t byk sgt aku rambang mata)

1 org ley anta 1 je PENYERTAAN tau

pic korang SINGLE ok.kalau yg da bepunya ley je join, but dlm pic mesti mau single.hahaaa...^_^..x mo ramai2, t x adil. kalu nk rmi2, tggu aku wat contest lain.

yg plg PENTING, pic korang tuh mesti dgnMAKANAN tau (x kesah la donat or stakat biskut kering. jnji mknn) ok??

pic dgn makanan tu janji menarik yer..x kisah la korang nk nmpk cantik or lahap, or rakus or kebulur or seangkatan dgn nye..
diulang, jnji
MENARIK..
=)

senang je kan..pastu inform penyertaan korang kat aku dlm comment box tuh yer..=)

tarikh tutup: 31 MEI 2010

*copy paste

oke aq nak juin, 
nak jugak !


ala stakat buger A&W jee kot
tu pon nak tunjuk !
ni pic time lawatan kat KLCC , da lapa.
sow drop A&W , melantak jap !

tk kesah, tk kire !
nak juin jugak ,

pade cik yangmenyediakan contest ni !
pilih laa saye ! *perasan, belom ape2 lagi 

contest senyuman PALING TAK IKHLAS

update hari ni !
time blogwalking terjumpe mcm macam contest woo 
terase nak juin contest ni ! ^-^

contest senyuman paling tak ikhlas di dunia!
syarat syarat
  1. jadi follower blog cooliodrumdiddlyumdums ni.
  2. tulis satu entry khas mengenai ''contest senyuman paling tak ikhlas di dunia'' ini. then, letak your permalink  kat link ini ok ataupun drop kat commentbox kat bawah ok
  3. boleh hantar banyak gambar taww! tapi jangan lebih dari seploh!
  4. gambar boleh edit, tapi takboleh letak gamba org laen ! buat sekreatif mungkin okeh!
  5. letakkan banner ini di sidebar blog anda! dan link-kan pada blog ini

nak jin nak juin !
(bole menang ke kak oi !)
tk kire nak juin jugak !

tarraaa !

( ni senyum kee ?)
bedaL jelaa

ada lagi !
yeye kan dye ni !

saje nak meng juin sebab tk de idea nak mengepos entri

tk menang pon tk pe, tk kesah , waaa
tp jadi top 3 pon oke ekk 

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

wah ade jelajah blog versi 4.0 BEN ASHAARI
terase mcm nak join laa :)
sebab bile aq terjah menerjah blog orang
semua dok post entri jelajah blog versi 4.0
nak try juin laa 

oke first if u'ol nak BEN ASHAARI jelajah blog korang korang semua
korang kne laa buat

1 ) Header BEN ASHAARI BLOG 

2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ... 

3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini


1. oke yer ENCIK BEN ASHAARI yang hemsem hensem + baik hati* tup tup nak memuji la pulak sy da letak header awak yang cute MIUT ala ala merah menyala ni :)
OKE DONE !

2. oke yer puan tuan , nama samaran dalam blog ni ielah IEYKAATIKA / IEYKA , prefer gune name sendiri laa kan , baru mengancam :)
blog name pulak IEYKAATIKA ONLY , yelaa only me jela kan 
mula berbloging around MAC 2010 * baru je lagi ,
 acctly dulu ade blog IEYKAATIKA yang lagi satu tuu,
tp sebab tangan gatai ni renovate blog , backup tk de pulak tuu , 
habis semua, musnah ,berkecai semua *eceh melebih lak  dan terpakse laa buat acc blog baru.
blog ni my second blog laa kire , da kne buat baru semua , 
folower pon tk de ,
 yela sape la nak folow si IEYKA yang CUN  agak kurang lawa + comot ni kan :)
blog ni di buat sebab sukaSUKI jee , sebab si IEYKA ni suke becakap dan desprte sangat dengan keybod.
bile jumpe keybord jee , mule laa dok tekan tekan , kerja kerja semua tinggal

tuu jela kot nak crite pasal latar belakang , nk taw lebih lanjot sile tnye sendiri
dengan tuan punye badan oke :D

3. dari mane ika taw pasal jelajah ni dari belog
EN BEN ASHAARI yang cute miut, hemsem hensem ,
*memuji kerana berharap cik BEN datang sini tp puji ikhlas ni :)






stop calling me TIKA !

tengok title tuu , menunjok kan aq
tk suke bile orang pngil aq TIKA ! 
TIKA! TIKA ! TIKA ! tk sedap !

yeah memang name sy atikah
but bole tk jangan pngil TIKA !
pngil ika ke , nurul ke oke ape

 TELINGE saye agak alergik*betol ke eja ni ?
menyirap laa bile orang pngil tika
"hai TIKA , TIKA buat ape ?
TIKA da makan ?
eee benci , BENCI !
da mcm ABG LA*bangla dalam bahase kasar JUAL TIKAR !

sape pngil TIKA
soryy sy tk layan oke !

TU JEE NAK CAKAP !


sombongkah sy ?

mule mule skali sebelom korang bace entri ni
tenong dulu gmba bawah ni , tenong mate dye dalam dalam :)
dan tengok betape manis nye dye kan 
haha *perasan sungguh , tk de kne mengene langsong dye title !
acctly nak soh korang tengok dulu gmba bawah ni

*kes nak menayang gmba :)

da tengok ?
korang korang rase budak ni SOMBONG GILE ke haa ?
sy betol betol tk puas hati + menyirap , mcm nk sepak jee laju laju
muke orang orang yang ckp sy ni sombong !
ouhmaigod ! u cant judge me oke ! kalaw tk kenal lagi sy
jangan laa sebok sebok mulot awak tuu nak mengeluarkan kate kate yang sy ni
SOMBONG + BERLAGAK !
 kalaw ckp cntik ke , CUN ke , baik hati 
kan sedap sket si TELINGA ni dengar .
ni tk belom kenal lagi da ckp belagak + sombong !

eeei gerammm !
lagi lagi mkcik makcik kat pat kje ni !
amboi mulot mak cik  kakak tk de insurans ke ?
ke terlupe nak buat insurans mulot ?
kalaw tk de meh sy bwk g jumpe tokey tokey insurans tk pon
abg abg sales man insurans !

begitu ramai sangat cakap sy sombong
tk suke tk suke !
rrgh , terase nak jd HULK bile orang ckp
si NURUL ATIKAH ALI ni sombong orang nye !
hey belom kenal belom taw tw
tk kenal make tk cinta oke ! *bile dah kenal tk bermkne CINTA oke


sow pade makcik tua kerepot  kakak yang lebih tua dr sy
Jage mulot anda
sebelom bola golf termasok di mulot anda anda sekalian
:D







melda ahmad - kimia


kenape mesti sy suke lagu ni ?
lagu ni best
en KUROSAGI KHAIRUL soh sy dengar 
adekah sy admire dgn si pemberi lagu ni ? *yee kot , ngee, sory TER minat pulak :)
sy memang suke gile dengar lagu ni
lyric dye best .
sume denga laa yee .

tuu je nak ckp :)


pemalas

wahai cik IEYKA !
awatnya awak malas sangat haa !
ayoo ON JOB da nak abs , tp tk reti reti ke nak siapkan REPOT awak tu !
errr , betape malas nye sy nak buat repot tu !
nak taip taip ! penat !*taip time chating tk penat lak

ee orang lain sume da nak siap 
cube tnye sy IKA AWAK DA NAK SIAP KE REPOT LI ?
ika jawab : belom , malas nak buat , esok luse masih ade !* da tnye jawab sendiri

tingal 26 hari lagi nak siap kan repot smpi bab 5 !
sy baru je buat smpi bab 2 , tuu pon baru masok bab 2 , bab 1 pon skip skip , byk tk siap lagi !
err semua rjin buat !sy je terkedek kedek taip !
awak jee ika malas ,

start from today
IKA akan menjadi seorang budak yang rajin ,
 memandangkan dye da tinggal jao kebelakang , 
sow start arini kne catchup balek , buat semua yang tertinggal
yeah cayok cayok !
taip la repot awak ika sampai LEBAM !




wasiat dari kielala

wasiat dari kielala
awak bg sy lembu ? kenape lembu , bukan kerbaw ke ?
it oke laa , janji ade wasiat kan , korang ade ke kan !

 hey lembu kenape awak HITAM bukan putih ?
cntik jee kan lembu tuu posing ,
ni laa wasiat dari kielala , laa kaw soh aq jage ke lembu ni ?
tk pe la , sy jage lembu ni oke :)

Thank & link the person that gave you the cow

tu haa yang bg wasiat lembu , tudong yellow colour tuu
 *sila abaikan yang sebelah tuu , sebok nak interfrem 
maseh maseh bg lembu / cow ni oke !



Bagi balik wasiat ni kat
7 bloggers yg paling active
atau
7 paling tak active

sape seh nak bg , folower pon tk berape nak kenal
bg pade


sara maisara
 lya jailani 


tuu jela bloger bloger yang dapt ika bg wasiat
ika tk sempat walking + cari folower  baru laa
yela blog lame da missing, sobsob
sorry yaww





Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tengok tv.
3 perkara yang selalu buat tengok tv ? hmm
1. baring depan tv 
2. mengutok mengutok law orang orang kat tv tu poyo poyo/
blakon mcm kayu *sangat jahat
3. melayan FB pki mobile web , *pki bb kat uma lembab gile , SMPI BOLE TIDO!

Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan.
semua belasah aje ;)

Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK.
tk taw la , yg penting 3++ sebab skg time nak post entri ni kat ofis
ofis da block line facebook *sengal 

Favourite soalan ni….. macamane korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…kat mana?
tk de bf laa , haha
secret admire ade laa , jumpe kat FB jee, haha
i minat u laa MR K K !
:D





Related Posts with Thumbnails