contest AKU DAN MAKANAN ITU

juin lagi contest ekkk
kali ni contest pasal makanan
disebab kan tadi aq tk dapat makan lunch sebab makcik tuu
tk buat ape yang aq ORDER !
geram betol, nak marah pon malas, tpkse laa tahan lapa wook smpi petang !

oke nak juin contest ni
sebab sukaSUKI,
kalaw menang lagi SUKASUKAsuki !
aq jumpe contest kat blog ni ! tekan ni !
ni banner dye
*sedapp kan that girl makan !

 rules / syaratnye!
mesti jd FOLLOWER ku (setia x setia tu lain citer)..

wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tuh, pastu link kan terus ke sini yer..=)

anta penyertaan korang 1 keping jer PIC okeyh. (t byk sgt aku rambang mata)

1 org ley anta 1 je PENYERTAAN tau

pic korang SINGLE ok.kalau yg da bepunya ley je join, but dlm pic mesti mau single.hahaaa...^_^..x mo ramai2, t x adil. kalu nk rmi2, tggu aku wat contest lain.

yg plg PENTING, pic korang tuh mesti dgnMAKANAN tau (x kesah la donat or stakat biskut kering. jnji mknn) ok??

pic dgn makanan tu janji menarik yer..x kisah la korang nk nmpk cantik or lahap, or rakus or kebulur or seangkatan dgn nye..
diulang, jnji
MENARIK..
=)

senang je kan..pastu inform penyertaan korang kat aku dlm comment box tuh yer..=)

tarikh tutup: 31 MEI 2010

*copy paste

oke aq nak juin, 
nak jugak !


ala stakat buger A&W jee kot
tu pon nak tunjuk !
ni pic time lawatan kat KLCC , da lapa.
sow drop A&W , melantak jap !

tk kesah, tk kire !
nak juin jugak ,

pade cik yangmenyediakan contest ni !
pilih laa saye ! *perasan, belom ape2 lagi 

1 comment:

  1. hihi..da lama x mkn a&w
    ..=)
    thnx yer join contest..^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails