JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

wah ade jelajah blog versi 4.0 BEN ASHAARI
terase mcm nak join laa :)
sebab bile aq terjah menerjah blog orang
semua dok post entri jelajah blog versi 4.0
nak try juin laa 

oke first if u'ol nak BEN ASHAARI jelajah blog korang korang semua
korang kne laa buat

1 ) Header BEN ASHAARI BLOG 

2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ... 

3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini


1. oke yer ENCIK BEN ASHAARI yang hemsem hensem + baik hati* tup tup nak memuji la pulak sy da letak header awak yang cute MIUT ala ala merah menyala ni :)
OKE DONE !

2. oke yer puan tuan , nama samaran dalam blog ni ielah IEYKAATIKA / IEYKA , prefer gune name sendiri laa kan , baru mengancam :)
blog name pulak IEYKAATIKA ONLY , yelaa only me jela kan 
mula berbloging around MAC 2010 * baru je lagi ,
 acctly dulu ade blog IEYKAATIKA yang lagi satu tuu,
tp sebab tangan gatai ni renovate blog , backup tk de pulak tuu , 
habis semua, musnah ,berkecai semua *eceh melebih lak  dan terpakse laa buat acc blog baru.
blog ni my second blog laa kire , da kne buat baru semua , 
folower pon tk de ,
 yela sape la nak folow si IEYKA yang CUN  agak kurang lawa + comot ni kan :)
blog ni di buat sebab sukaSUKI jee , sebab si IEYKA ni suke becakap dan desprte sangat dengan keybod.
bile jumpe keybord jee , mule laa dok tekan tekan , kerja kerja semua tinggal

tuu jela kot nak crite pasal latar belakang , nk taw lebih lanjot sile tnye sendiri
dengan tuan punye badan oke :D

3. dari mane ika taw pasal jelajah ni dari belog
EN BEN ASHAARI yang cute miut, hemsem hensem ,
*memuji kerana berharap cik BEN datang sini tp puji ikhlas ni :)






1 comment:

  1. sonok la awk ben ashaari tulis pasal blog awk.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails