secret admire ?

SAYE ADE SECRET ADMIRE ?
yeah ika ade secret admire *dah tk jadi secret sebab LALA tw sape !
sy suke tengok dye
sangat sangat CUTE  , OMG
kenal dye dekat mukaBUKU , 
saye dan DYE hanye coment coment saje .
haha , hey BOY , awak taw tk saye MINAT dekat awak !
sy SUKE tengok gmbar awak ! i dun know la , knape sy minat dekat awak !

sangat sangat tk malu kan sy ni , minat anak beruang  orang :)
DYE belom tentu suke  minat sy jugak kan 
minat dekat dye smpi terbawak bawak ni haa dalam blog

kalaw bole sy nak ckp
AWAK SAYE MINAT SANGAT DEKAT AWAK ! *melebih pulak 
even dye tk taw sy suke  minat dye ,
 dapat jd friend dengan dye pon da oke :)








3 comments:

Related Posts with Thumbnails